Deceuninck

Dakrandoversteken en gootbekleding in PVC

Een streling voor het oog
Als wereldleider op het vlak van PVC-profielen voor de bouwsector, stelt Deceuninck u een uitgebreid gamma dakbekleding, gootbekleding en dakrandbekleding voor. Dit gamma PVC-bekledingsprofielen beschermt en verfraait uw nieuwe of gerenoveerde woning op duurzame wijze, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Topkwaliteit
Voor uw dakranden koos Deceuninck voor holwandig PVC en/of PVC-hardschuim, dat even makkelijk te bewerken is als hout. Deze producten staan garant voor een makkelijke plaatsing, onderhoudsgemak en een robuustheid die de tand des tijds doorstaat. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook milieuvriendelijk: alle producten van Deceuninck zijn immers 100 % recycleerbaar.

Een complete oplossing
Deceuninck heeft aan alles gedacht voor uw dakrand- en gevelbekleding: van randprofielen en dakrandoversteken, tot bijpassende afwerkingsaccessoires voor afgeronde, driehoekige en gekleurde planken. Het allerbelangrijkste is de eenvoudige plaatsing. Daarnaast heeft Deceuninck ook oog voor detail met zijn kleurrijke gamma: in de massa gekleurd, bekleving of thermolak. Dankzij deze ruime keuze bewaart uw huis door de jaren heen zijn karakter en elegantie.

Dakrandoversteken - gootbekledin in pvc

Dakrandoversteken in Twinson

Verfraaien en beter beschermen
Als u Twinson profielen kiest voor uw dakrandoversteken, kiest u voor de warmte, schoonheid en elegantie van hout, met daarbovenop de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. Het Twinson gamma van Deceuninck reikt u verscheidene oplossingen aan voor buitenbekleding, dakrandoversteken en dakrandbekleding die uw nieuwbouw- of renovatieproject een finishing touch meegeven.

Het beste uit twee werelden
Het unieke Twinson materiaal van Deceuninck biedt u het beste van twee werelden. Twinson is even makkelijk te bewerken als hout en heeft bovendien de volgende voordelen: 100 % waterdicht, natuurlijke look, duurzaam, splintervrij, milieuvriendelijk (100 % recycleerbaar), onderhoudsarm, PEFC-gecertificeerd* ... * Het PEFC-duurzaamheidscharter ziet erop toe dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant en dat er niet meer bomen worden gerooid dan er kunnen worden aangeplant. Respect voor de natuurlijke habitat van fauna en flora, voor de bodem en het klimaat zijn in dat opzicht essentieel.

Een harmonieuze oplossing
De gevelbekledingsprofielen in houtcomposiet van Deceuninck lenen zich perfect om uw gevels, dakranden, dakrandoversteken, puntgevels, ... te verfraaien. Het resultaat is ongetwijfeld onberispelijk, zelfs tot in de moeilijkste hoekjes! Bovendien is het Twinson kleurenpalet volledig afgestemd op het gamma gevelbekleding in houtcomposiet én garandeert het gepatenteerde systeem met onzichtbare clips een makkelijke, betrouwbare en elegante plaatsing.
Bekijk de brochure hier.

Dakrandoversteken Twinson

LINDEBRINGS DAK- & GEVELBEKLEDING: DAKGOOTBEKLEDING