Frager Fralu

Grote collectie voor ieder design

HARINCK is meer dan 25 jaar actief op het vlak van buitendeuren. Kwaliteit, mooie afwerking en originaliteit zijn de woorden waar FRAGER-FRALU naar streeft. U vindt er een ruim assortiment aan deurpanelen van klassiek over tijdloos en van hedendaags tot modern en grensverleggend.

Bekijk hier de catalogus

Groke-deursystemen, kwaliteit met een duitse know-how

GROKE-deursystemen behoren tot één van de beste producten op de bouwmarkt. Door hun geïsoleerde aluminiumprofielen, perfecte afwerking en stijlvolle vormgeving wordt het moeilijk deze hoogwaardige kwaliteit te evenaren. Kiest u voor een GROKE voordeur dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Inbraakwerend

Alle Groke voordeuren voldoen aan de vereiste prestatie eigenschappen van de Europese deurproductienormen EN 14351-1. Daarenboven voldoen ze aan de weerstandsklasse WK2 EN 1627. Dit is gecertificeerd door een erkend, onafhankelijk testinstituut. Met een Groke deur bent u dus beter beschermd tegen indringers en vandalisme.

Kostenbesparend

Goede isolatie betekend lage energiekosten. Een GROKE voordeur is standaard uitstekend warmte-geïsoleerd. De eisen op het gebied van energiebesparing worden ruim vervuld doordat GROKE gebruik maakt van het optimaal isolerende drie-kamerprofielsysteem. Daarenboven biedt GROKE een exclusieve deurvulling met een dikte van maar liefst 94mm, waardoor het mogelijk is om een Ud-waarde te behalen van onder de 0,74 W/m²

Groke
Deuren Lindebrings

Uw veiligheid, onze zorg

Voortaan opent u uw voordeur zonder sleutel dankzij de vingerprintlezer van Groke
 

  • Uiterst veilig en betrouwbaar: niet manipuleerbaar systeem

  • Terugstroombeveiliging zodat gegevens niet verloren gaan

  • Eenvoudig en gebruik: snel verwijderen & toevoegen van gebruikers

Bekijk hier de video

LINDEBRINGS RAMEN & DEUREN: DEUREN