Camargue (Renson)

Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!
Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai

Camargue Renson
Camargue Renson

Lindebrings

press to zoom
1/3

Technische specificaties

 • Afmetingen: Max: Span tot 4500 mm x Pivot 6200 mm (in één stuk), Koppelbaar, 
Doorloophoogte 2800 mm / 0° Helling

 • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak
(60-80 micron)

 • Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 144 mm/h welke max. 7 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 2 jaar voor.
(Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011)

 • Windbestendig: Tot 120 km/h bij gesloten lamellen

 • Sneeuwlast: Tot 110 kg/m2 *

Algarve (Renson)

Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!

Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Algarve Renson
Algarve Renson

Lindebrings

press to zoom
1/3

Technische specificaties

 • Afmetingen: Max: Span 4500 mm x Pivot 6050mm (in één stuk) / koppelbaar tot 36 m2 zonder tussenkolom
/ Doorloophoogte 2800 mm / 0° Helling

 • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak
(60-80 micron)

 • Bediening: Elektrisch

 • Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 144mm/h tot 180 mm/h welke max. 2 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 10 jaar voor.
(Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011)

 • Windbestendig: Tot 120 km/h bij gesloten lamellen

 • Sneeuwlast: Tot 110 kg/m2

NIEUW !! ALGARVE CLASSIC LINE

Skye (Renson)

Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van RENSON® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden.

Sky Renson

Lapure (Renson)

Stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping

De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping Lapure® bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel.

Lapure Renson
Lapure Renson

Lindebrings

press to zoom
1/2

Technische specificaties

 • Afmetingen: Max. breedte per element is 4 m / Koppelbaar tot 2x 4 m / Max. diepte is 5 m / Minimale aangeraden hellingshoek is 10° (max. 35°) / Max. doorloophoogte 2,9 m

 • Regelbaarheid kolom (hoogte): +/- 25 mm

 • Max. dakoversteek*: 1000 mm

 • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak en structuurlak (60-80 micron)

 • Bediening: Elektrische bediening

 • * afhankelijk van het type

Lapure Classic Line

Lapure ‘Classic Line’ is een terrasoverkapping met zonwerend, waterdicht en lichtdoorlatend doek in het dak. De kolommen van Lapure 'Classic Line' zijn voorzien van decoratieve lijnen in het profiel. Daarnaast worden de kolommen bovenaan afgewerkt met een bolvormig of diamantvormig element. Lapure 'Classic Line' vormt een esthetische en stijlvolle oplossing voor een woning in landelijke of klassieke stijl.
Het zon- en waterwerend screendak biedt naast de nodige beschutting op het terras ook de gewenste lichtinval in huis. In open stand is er geen visueel storende laterale verbinding aanwezig waardoor een panoramisch zicht gegarandeerd wordt. De neerslag wordt via de geïntegreerde kanalen in de voorbalk en via de zijgeleiders naar de kolommen afgevoerd. Zo heb je steeds een droog terras.
Deze terrasoverkapping is ook in een ‘gekoppelde versie’ verkrijgbaar. Met 2 of zelfs 3 exemplaren naast elkaar gemonteerd, kunnen grote afmetingen tot 12m overspannen worden en dit met een diepte van 5m.

Lapure Classic Line

LINDEBRINGS OUTDOOR LIVING: TERRASOVERKAPPING