Aluk

BLYWEERT THEMIS/THEMIS HI

Themis/Themis HI is een zeer goed geisoleerd 3-kamersysteem in kwaliteitsvol aluminium.
Themis HI combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium.

Door de unieke innovatieve Spidertechnology® van blyweert aluminium behalen we ongeziene isolatiewaarden met Themis HI (Uf waarde vanaf 1,5 W/m2K). Esthetiek en energiebesparing behaald hierdoor het hoogste niveau.

Zowel kader- als vleugelprofielen bevatten vooraan een derde kamer met extra hoekverbinding, die een verhoogde stevigheid garandeert.

Themis en Themis HI bieden een oplossing voor de meeste standaard toepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor het gebruik van Euronut-beslaggroef voor aluminium.

Een grote waaier van RAL-kleuren is beschikbaar in diverse afwerkingen: glanzend, mat, structuur, structuurmetallic en anodisatie is eveneens verkrijgbaar. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om bicolor toe te passen m.a.w. een verschillende tint binnen en buiten.

Door de grote compatibiliteit met de andere blyweert aluminium series vereenvoudigt dit de verwerkingsprocedures en de voorraad accessoires wordt hierdoor drastisch beperkt.

Download hier de brochure

Blyweert Themis / Themis HI
press to zoom
Blyweert Themis / Themis HI
press to zoom
1/1

HERMES/HERMES HI

Hermes HI is een driekamer raam- en deursysteem in kwaliteitsvol aluminium met een zeer hoge isolatiewaarde, gecombineerd met een verhoogde stabiliteit. Zowel de kaderals de vleugelprofielen bevatten een derde kamer met een extra hoekverbinding die zorgt voor extra stevigheid.

De gebrevetteerde labyrint-isolatietechniek (met spidertechnology®) zorgt voor een zeer lage Uw-waarde tot 1,35 W/m2K*.

De buitenzijde van de Hermes HI heeft een retro vormgeving, perfect harmoniërend met traditionele bouwstijlen. De glaslatten bezitten eveneens de sierlijke retrodesginstijl.

Hermes HI biedt een retrodesign voor de meest uiteenlopende toepassingen binnendraaiende ramen.

Download hier de brochure

Hermes / Hermes HI
press to zoom
Hermes / Hermes HI
press to zoom
1/1

TRITON/TRITON HI

Triton HI werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage energiewoningen in België. Dankzij de grensverleggende Spidertechnology ® behaalt TritonHi Uw-isolatiewaardes tot 1,0 W/m²K. Hierdoor voldoet u sneller aan de EPB-eisen* en bespaart u een bom geld.
* EPB-eisen: eisen voor de energieprestatie en het binnenklimaat

Spidertechnology® is een gebrevetteerde innovatie van Belgische bodem en een revolutie op gebied van isolatie. Een profiel is vanbinnen als het ware een web van isolatiekamers waarin lucht gevangen zit. Letterlijk gevangen want de lucht kan niet meer bewegen en dient daardoor als natuurlijke isolator. De unieke Spidertechnology® van blyweert aluminium zorgt voor ongeziene isolatiewaarden en recycleren gunstiger doordat er geen chemische stoffen aan te pas komen.
Mogelijkheid tot integratie van ventilatie- en nightcoolingroosters, zonnewering, rolluiken en vliegenhorren,...

Triton / Triton HI

HESTIA

Hestia is een geïsoleerd systeem voor het vervaardigen van schuifelementen met Euronutbeslag.
Indien het gewicht opdraagt tot 250kg (door triple glas bv) zal het schuifvenster voorzien worden met extra wielen is het schuifgedeelte.
De maximale vleugelhoogte kan hoger dan 3 meter verkrijgbaar zijn. Alle kader- en vleugelprofielen zijn 3-kamer profielen die garant staan voor een verhoogde isolatiewaarde en stabiliteit.
In de vleugels kunnen T-profielen voorzien worden. Hierdoor is Hestia erg geapprecieerd door de vakman vanwege zijn eenvoud in verwerking en assemblage en door de particulier vanwege de vele mogelijkheden en de mogelijkheid om een grote opening te verkrijgen.

Download hier de brochure

Hestia

LINDEBRINGS RAMEN & DEUREN: ALUMINIUM