L-door

Section line

De sectionale poorten uit de Section Line worden vervaardigd uit vingerklembeveiligde sandwichpanelen, bestaande uit een dubbelwandige verzinkte staalplaat waartussen, met een continu lamineerprocédé, polyurethaan wordt aangebracht. Polyurethaan (PUR) is vrij van hydrofluorocarbon (HFC), hydrochlorofluocarbon (HCFC) met een nulwaarde inzake ozonafbrekend potentieel (ODP) en is bijgevolg totaal in overeenkomst met de protocollen van Montreal en Kyoto.

Dit garandeert een homogene celstructuur en een goede hechting. De staalbeplating is 0,5 mm dik (DIN 4102). De poorten worden zowel rondom als tussen de panelen onderling voorzien van rubber afdichtingsprofielen waardoor koude/warmte overdracht tot een minimum beperkt wordt (Upaneel = 0,5W/ m²/K). De geleidingsconstructie is geheel verzinkt en nastelbaar uitgevoerd. De looprollen zijn uitgevoerd met een nylon loopvlak (geruisarm en slijtvast) en voorzien van stofdichte zelfsmerende lagers. De poorten van de types ST1/ST2/ST3/ST4/ST5/ST9/ST10/ST15/ ST17/ST18/ST19/ST21 zijn standaard gemoffeld in RAL 9010 (klaar wit) met een laagdikte van 25 micron. Alle overige kleuren zijn mogelijk op alle poorten mits meerprijs. De types ST11, ST13, ST14 en ST16 zijn bekleed met een houtimitatiefilm.

Section line

Nature Line STC massief

Het L-DOOR concept voor de massief houten Nature Line STC poort bestaat uit een aluminium kader (40mm): geïsoleerd aan de binnenzijde door middel van een sandwichpaneel die onmiddellijk ook voor een esthetisch witte afwerking zorgt aan de binnenzijde van de poort. Voor de buitenafwerking kiezen wij voor een tand -en groef planchetsysteem (dikte 15mm).

Om voldoende ventilatie aan de achterzijde van het hout te bevorderen, wordt tussen het hout en de alu kader een houten draagstructuur voorzien. Bij een massieve houten poort wordt steeds een houten uitvulkader in de poortopening geplaatst achter de slagen. Er kan gekozen worden uit volgende houtsoorten voor de bekleding: afzelia, afrormosia, ceder, meranti of padouk.

Nature Line STC massief

Nature Line STC Multiplex

De Nature Line STC uit waterproof multiplex is als volgt opgebouwd:
• Basisframe: aluminiumkader
• Buitenbekleding: waterbestendige gegroefde waterproof multiplex plaatdikte 15 mm
• Isolatie aan de binnenzijde
• Binnenafwerking: sandwichpaneel (wit) met glaslatten (grijs) en rubber
• Paneeldikte 55 mm (zonder makelaar of plint).
De multiplex plaat is van het waterbestendige type. In deze plaat kunnen groeven (enkel verticaal) qua vorm en aantal naar keuze bepaald worden. Standaard wordt om de 125 mm een v-groef van 3 mm diep voorzien. Maar ook rechthoekige of afgeronde groeven zijn mogelijk op aanvraag. De multiplexpoorten zijn enkel verkrijgbaar in een gelakte uitvoering. Dat wil zeggen één primerlaag en twee afwerkingslagen. Dit in alle RAL of NCS kleuren. Kleurloze beschermlagen of houtveredelingskleuren zijn daarentegen niet mogelijk. De geleidingsconstructie is geheel verzinkt en nastelbaar uitgevoerd. De looprollen zijn uitgevoerd met een nylon loopvlak (geruisarm en slijtvast) en voorzien van stofdichte zelfsmerende lagers.

Nature Line STC Multiplex

Nature Line STL Platohout

De Nature Line STL bestaande uit Plato-bloklamellen is als volgt opgebouwd: De sectionele poorten worden vervaardigd uit vingerklembeveiligde sandwichpanelen, bestaande uit een dubbelwandige verzinkte staalplaat waartussen, met een continu lamineerprocedé, polyurethaan wordt aangebracht. Polyurethaan (PUR) is vrij van hydrofluorocarbon (HFC), hydrochlorofluocarbon (HCFC) met een nulwaarde inzake ozonafbrekend potentieel (ODP) en is bijgevolg totaal in overeenkomst met de protocollen van Montreal en Kyoto. Dit garandeert een homogene celstructuur en een goede hechting. De staalbeplating is 0,5 mm dik (DIN 4102). Hierop wordt een uitvulkader geplaatst en de platonium bloklamellen.

De poorten worden zowel rondom als tussen de panelen onderling voorzien van rubberen afdichtingprofielen waardoor koude/ warmte overdracht tot een minimum beperkt wordt (Upaneel = 0,5W/ m²/K). De geleidingsconstructie is geheel verzinkt en nastelbaar uitgevoerd. De looprollen zijn uitgevoerd met een nylon loopvlak (geruisarm en slijtvast) en voorzien van stofdichte zelfsmerende lagers. Afhankelijk van het gewicht kan er afgeweken worden van de samenstelling op het gebied van de keuze aan panelen. In dit geval wordt er geopteerd om geïsoleerde aluminium panelen te voorzien waarop eveneens een uitvulkader geplaatst wordt en de platonium bloklamellen.

Nature Line STL Platohout

Puma Line STL

De sectionele poorten, alsook eventuele vaste zij- en bovenpanelen worden vervaardigd uit vingerklembeveiligde sandwichpanelen, bestaande uit een dubbelwandige verzinkte staalplaat waartussen, met een continu lamineerprocedé, polyurethaan wordt aangebracht. Polyurethaan (PUR) is vrij van hydrofluorocarbon (HFC), hydrochlorofluocarbon (HCFC) met een nulwaarde inzake ozonafbrekend potentieel (ODP) en is bijgevolg totaal in overeenkomst met de protocollen van Montréal en Kyoto. Dit garandeert een homogene celstructuur en een goede hechting. De staalbeplating is 0,5 mm dik (DIN 4102). Hierop worden de Renson-lamellen gemonteerd met als tussenbasis een draagstructuur. De poorten worden zowel rondom als tussen de panelen onderling voorzien van rubberen afdichtingprofielen waardoor koude/warmte overdracht tot een minimum beperkt wordt (Upaneel = 0,5W/ m²/K). De geleidingsconstructie is geheel verzinkt en nastelbaar uitgevoerd. De looprollen zijn uitgevoerd met een nylon loopvlak (geruisarm en slijtvast) en voorzien van stofdichte zelfsmerende lagers. Afhankelijk van het gewicht, kan er afgeweken worden van de samenstelling op het gebied van paneelkeuze. In dit geval wordt er geopteerd om geïsoleerde aluminium panelen te voorzien waarop de RENSON®-lamellen gemonteerd worden met als tussenbasis een draagstructuur.

Plume Line STL

Puma Line STX

De Puma Line STX wordt vervaardigd uit geïsoleerde, vingerklembeveiligde aluminiumpanelen bekleed met een strakke 2 mm alumiumplaat. De uitvoering kan naar keuze in verschillende gepoedercoate kleuren worden aangeboden. De speciaal ontworpen PumaBlocks zorgen ervoor dat de poort 45 mm naar voor geduwd wordt, dit maakt de Puma Line STX anders dan een standaard sectionele poort, zorgt voor een strak uitzicht, rekeninghoudend met veiligheid. Zijliggende vaste panelen, met dezelfde opbouw en materialen kunnen egaal worden geplaatst op een professionele manier. Bij vaste bovenpanelen, aansluitend op de poort zal het vast bovenpaneel steeds volgens de breedte van de poort worden voorzien, hierdoor krijgt men een elegante verticale lijn. Met deze creatie zal het bekleden van volledige gevels geen uitzondering meer zijn. Ook deuren dewelke aansluitend in één geheel staan met de vaste zijpanelen kunnen worden aangeboden met dezelfde opbouw en materialen hetgeen op het basisframe van een deur wordt geplaatst. De poorten worden rondom de panelen voorzien van rubberen afdichtingprofielen waardoor koude/warmte overdracht tot een minimum beperkt wordt (Upaneel = 0,5W/ m²/K). De geleidingsconstructie is geheel verzinkt en nastelbaar uitgevoerd. De looprollen zijn uitgevoerd met een nylon loopvlak (geruisarm en slijtvast) en voorzien van stofdichte zelfsmerende lagers

Puma Line STX

L-Door sectionale garagepoorten

LINDEBRINGS  POORTEN