Geniet van de rust in uw woning

Heb jij ook last van straatlawaai? Passage van auto's, bussen en treinen? Dan zijn geluidsdichte ramen zeker iets voor uw woning! Een goede akoestische isolatie berijk je enkel door de combinatie van geluidsisolerend glas met geisoleerde raamprofielen. Woon je nog in een relatief rustige omgeving? Als je ramen slecht isoleren, zal het minste straatgeluid je woning binnendringen. PVC-ramen scoren uitstekend als je spreekt over akoestische isolatie. Bovendien heeft het een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Onderhoudsvriendelijk

PVC-ramen zijn zeer goed bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Daardoor is er weinig onderhoud op onze PVC-ramen. Alle PVC-profielen negeren zoveel mogelijk stof en vuil. Daarbij is het voldoende om ze te reinigen met een niet ruwe spons en helder water. Daaraan kan u eventueel neutrale reinigingsmiddelen toevoegen. Opgelet, vermijd steeds agressieve producten, grove en ruwe sponsen, dit om de kleurvastheid van uw PVC-profielen niet te beschadigen. Graag bieden we een jarenlange garantie aan op de kleurvastheid van de PVC-ramen. Deze kleurlakken reflecteren het zonlicht in plaats van te absorberen.

Meer weten over het onderhoud van uw PVC-ramen & deuren? Bekijk hier de brochure!

Ramen en deuren PVC Lindebrings

Deceuninck ramen? Dat is besparen!

Zendow ramen van Deceuninck bieden u de beste energieprestatie voor een elegante prijs. Er is een groot aanbod in profielen en een ruim assortiment in glasdiktes tot 42mm. Bent u nieuwsgierig wat u zal besparen? 

Kleurencollectie

De kleur van uw ramen is bepalend voor het uitzicht van een woning. Daarom is het belangrijk er één te kiezen die niet alleen van buiten maar ook van binnen perfect past. In onze collectie vindt u alvast een gevarieerde waaier aan kleuren. Test via onze kleursimulator welke kleur het beste past in uw woning! Bekijk hier onze kleurencollectie.

Deuctone

Cash-back: extra korting tot 250 euro! Energiebesparend? U wordt beloont!

Als bouwer of verbouwer kan je gebruik maken van enkele premies, dankzij onze zeer goed geïsoleerde profielen zal u al ieder maand fors besparen op uw energiefactuur. uiteraard blijft dit alles een grote investering. Deceuninck geeft al zijn klanten een financieel duwtje in de rug.

Cash-back

Zendow#neo standaard

 • Isolatiewaarde tot: Uw = 0,73 W/m²K

 • Voor dubbel glas tot: 42mm

 • Fijne raamprofielen Uitstekende thermische- en akoestische isolatie

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

Vergroot uw woonplezier

In de winter genieten van knusse warmte, in de zomer van een frisse koelte. Deceuninck ontwikkelde de revolutionaire Linktrusion-technologie. Deze maakt niet langer gebruik van gegalvaniseerde stalen versterkingen. Bij Linktrusion bestaat de kern uit schuim van gerecycleerd pvc en staaldraad of continue structurele glasvezels. Een lager isolatiepijl en betere energiescore is het gevolg.

Bekijk hier de brochure

Zendow#neo

Zendow#neo Premium

 • Isolatiewaarde tot: Uw = 0,65 W/m²K

 • Voor glas tot: 54mm

 • Zeer fijne en esthetische profielen

 • Gelijkliggende vleugel met kader

 • Zeer hoge thermische- en akoestische isolatie

 • Zeer onderhoudsvriendelijk Lange levensduur

De toekomst is vandaag!

We kunnen de toekomst niet negeren, dat weten we maar al te goed. We kunnen niet voor altijd op diezelfde manier werken. We moeten anders kunnen en willen denken! De brandstoffen raken op, het klimaat verandert, de biodiversiteit kwijnt weg, de afvalberg stapelt zich op,.. Daarom bedacht Deceuninck nu al een oplossingen voor morgen! Bij Linktrusion is de eerste stap in die onomkeerbare vooruitgang nu al gezet!

Bekijk hier de brochure

Zendow#neo Premium
Zendow#neo Premium
press to zoom
1/3

Monorail PVC-schuiframen

Buitenleven wordt steeds belangrijker, met de Monorail schuifdeuren van Deceuninck krijg je de buitenwereld in je woning. Deceuninck schuiframen zijn ontworpen als ode aan de lichtheid, de profielen werden professioneel bestudeerd waardoor we het zichtbare oppervlak konden herleiden naar het minimum. Daardoor zijn er veel achitectuurstijlen en binnenhuisdecoraties passend bij onze profielen. Verkrijgbaar in 2 tot 6 vleugels en dit bij een ruime keuze aan ral-kleuren. U vindt beslist de goede schuifoplossing voor uw interieur. Onze kwaliteit is onberispelijk, jarenlange nauwgezette kwaliteitscontroles leverde ons deze resultaten. 

Ook milieubewust denken wij graag mee, daardoor zijn al onze PVC-profielen 100% recycleerbaar. Wij isoleren mee! Alle PVC-profielen zijn van nature al een uitstekende isolator.

Monorail-Schuifraam heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m²K dit afhankelijk van de beglazing) en is combineerbaar met glas tot 42mm dikte. Voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een goede lucht- en waterdichtheid. Onze
prijs-kwaliteitsverhouding is onklopbaar!

Bekijk hier de brochure

Monorail PVC-schuiframen

NIEUW!! Prekader stopt het warmteverlies rond ramen en deuren

Ook al isoleren wij onze woning meer en meer toch is er steeds een warmteverlies van 25%. Dit heeft een negatieve invloed op uw EPB-schaal en zal uw energiefactuur onnodig stijgen. Dit probleem kan u vermijden aan al uw ramen en deuren door te werken bij het gloednieuw prekader. Dit profiel zorgt dat alle kiertjes een luchtdichte aansluiting tussen muur en kaderwerk heeft. Uw warmteverlies rond uw ramen en deuren worden hierdoor gestopt.

Wist u dat je 10 tot 12 punten kan zakken op uw E-peil als u gebruik maakt van het prekader? Het is dus zeer belangrijk in nieuwbouw, maar ook in renovatie. Het mijden van warmtelekken en koudebruggen resulteert immers altijd in een dalend energieverbuik waarbij je een lager energiefactuur zal ontvangen.

Om efficiënt en maximaal het raam te isoleren ontwierp Deceuninck de prekader. Het profiel bestaat uit isolerend PVC-schuim waarbij enkele

delen van een extra laag zijn voorzien, dit kan zeer eenvoudig op de rug van het raamkader worden bevestigd, hierdoor is de luchtdichte
raamaansluiting gegarandeerd. Naast optimale isolatie, staat het prekader ook garant voor een snelle en eenvoudige plaatsing.
Traditionele raamankers zijn overbodig, het prekader is te gebruiken bij isolatiediktes tot 160mm en dit toepasselijk in de meest uiteenlopende bouwmethodes (traditioneel, houtskelet,..). Het schimmelvrij, vochtbestendig en 100% recycleerbaar voldoet aan al uw eisen.

Prekader
Prekader
press to zoom
1/3

LINDEBRINGS RAMEN & DEUREN: PVC