Zonnetenten

Santos

Met het Santos zonnescherm van Verano® combineert u twee bijzonder belangrijke eigenschappen: stevigheid & compactheid. De extra stevige knikarmen zorgen dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan. Dit type knikarmscherm wordt veelal alleen toegepast bij extra brede zonneschermen.

De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd, met een sfeervolle uitstraling als resultaat. Geef uw lange zomeravonden net dat beetje extra glans en verras uw vrienden en familie met deze bijzondere optie.

Verano® besteedt ook veel aandacht en zorg aan de doekencollecties voor zonneschermen. Zo heeft Verano® een selectie gemaakt met doeken van zeer hoge kwaliteit. De stoffen verzekeren u van de beste UV-bescherming, erg belangrijk als u zorgeloos wilt genieten van een zomerse dag. Laat u inspireren en maak een keuze uit meer dan 100 unieke doeken in verschillende patronen en kleuren.

Zonntenten Santos
Zonntenten Santos

Lindebrings

press to zoom
1/3

Ipanema

De Ipanema van Verano® oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt aan het oog onttrokken doordat deze keurig verborgen is in de cassette.

Zonntenten Ipanema

Almeria: zonnescherm met variovolant

Dit zonnescherm heeft enorm veel te bieden; het kan grote breedtes beslaan, een diepe terras overspannen en is uitvoerbaar met een variovolant! De Almeria is in veel situaties toe te passen en buitengewoon stevig. Een variovolant is een extra doek dat zich naar beneden uitrolt aan het uiteinde van het 'normale' zonweringdoek. Zo biedt de Almeria extra bescherming tegen hinderlijk zonlicht, in het bijzonder bij laagstaande of ondergaande zon. De Almeria heeft een variovolant die tot wel 2 meter uit de voorlijst van het zonnescherm kan worden gerold! De variovolant geeft de Almeria letterlijk én figuurlijk een speciaal randje. Maar ook de maximale breedte (7 meter) en maximale uitrollengte van het doek (4 meter) maken dit scherm zeer succesvol en uniek.

Zonntenten Almeria

Cannes Verano

De comfortabele Cannes

Heeft u een breed terras en wilt u dit terras volledig beschermen tegen de zon? Dan is het Cannes zonnescherm van Verano® de perfecte oplossing! Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van maar liefst 12 meter worden uitgevoerd. De Cannes blijft zeer stevig en betrouwbaar, ondanks de grote afmetingen. Onbezorgd genieten van uw terras in de schaduw. 

Stijlvol ontwerp 

De ronde vormen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de Cannes een prachtige uitstraling heeft. Het cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en regenwater. Zo geniet u jarenlang van uw zonwerende doek. Het hoogwaardige aluminium, waarvan de cassette is gemaakt, heeft eveneens een zeer lange levensduur. Kortom: zorgeloos jarenlang genieten van het Cannes zonnescherm van Verano®.

Zonntenten Cannes Verano

LINDEBRINGS OUTDOOR LIVING: ZONNETENTEN