Pergotenda® Millenium® Celeb aluminium terrasoverkapping

Millenium® Celeb presteert optimaal:  maximale afmetingen van een enkele module 500 x 685 cm, buitenverlichting in de staanders aan de voorkant en de bovenkant van de geleiders, binnenverlichting in het voor- en zijprofiel, de mogelijkheid om gebruik te maken van hout voor een fascinerend samenspel van materialen, filtrerende en verduisterende screens aan de voorkant die speciaal voor het product zijn ontwikkeld, een eventuele dubbele afscherming rondom (gelijktijdige bescherming tegen weersinvloeden dankzij glazen schuifpanelen en tegen zonnestralen dankzij screens) en een driehoek van plexiglas zijn slechts een aantal van de nieuwe opties. De moderne uitstraling en de personaliteit van Millenium® blijven echter ongewijzigd.

Doekdaken Pergatenda
press to zoom
1/1

De staanders hebben een afmeting van 12 x 15 cm, terwijl de afmeting van de voorbalk varieert naar aanleiding van de gekozen configuratie:
12 x 25 cm met screens die volledig in de voorkant zijn geïntegreerd
12 x 12 cm met glazen panelen, Aura of zonder screens 
12 x 16 cm wanneer u kiest voor deels geïntegreerde screens (waarvan uitsluitend het eindstuk zichtbaar is) en zonder verlichting in het profiel.

Tot een maximale uitval van 400 cm en/of een maximale breedte van 450 cm is de voorbalk echter niet nodig, waardoor Celeb een extreem strakke lijn krijgt. 

In de voor- en zijbalk van 12 x 25 cm kan ledverlichting worden geïntegreerd, ook aan de binnenkant van de structuur, waardoor een spel van warm wit licht resulteert in een groot effect. De buitenverlichting (op staanders en geleiders) en binnenverlichting (op de voor- en zijbalk) kunnen apart worden gekozen.

De mogelijkheid om warm wit licht op de staanders, geleiders of balken te kunnen combineren met houten elementen, maakt Celeb buitengewoon aantrekkelijk. En echte durfals kunnen kiezen voor gepersonaliseerde staanders van meerkleurig of verchroomd aluminium. Millenium® Celeb is verkrijgbaar met 2 tot 4 geleiders en uitsluitend in de hellende versie. De waterdichtheid wordt gewaarborgd door de technische oplossingen die reeds worden toegepast op andere producten uit het assortiment Pergotenda®, waaronder een mobiele goot, een exclusief patent van Corradi.

Corradi Maestro vouwdak

De belangrijkste configuratie van deze moderne Maestro terrasoverkapping is de zelfdragende aluminium structuur welke uitgevoerd kan worden met een vouwdoek of kantelbare aluminium lamellen.

De Maestro terrasoverkapping is dan ook een samensmelting van het gepatenteerde Pergotenda systeem en de bioclimatische pegola's welke samen weer tot unieke oplossingen komen die nieuwe patenten worden

Maar er is meer: het vouwdoek kan worden voorzien van gebogen baleinen voor een dynamische ronde vormgeving.

Corradi Maestro vouwdak
Corradi Maestro vouwdak

Lindebrings

press to zoom
1/2

De vele opties om uit te kiezen, biedt een enorme keuzevrijheid aan de gebruiker, om de creativiteit van elke buitenruimte, van elke architectonische vormgeving te bevorderen.

 • Koppelbaar zonder extra steunpaal

 • ingewerkte ermetica's

 • zeer eenvoudige montage

 • geen bevestigingsschroeven zichtbaar

 • bekabeling eenvoudig weg te werken over gehele constructie

 • waterafvoer kan ter plaatse bepaald worden

 • br. 7m x 7m met 3 geleiders

 • br. 5,5m x 7m met 2 geleiders en gebogen baleinen

 • br. 4m x 7m met 2 geleiders

Cortona V805 (Verano)

Modern en multifunctioneel
Het Cortona terrasscherm heeft een modern en stevig design. Dit scherm kan zowel vrijstaand in uw tuin als aan de gevel geplaatst worden.

Cortona V805 (Verano)
Cortona V805 (Verano)

Lindebrings

press to zoom
1/2

Hoogstaande techniek

De Cortona heeft een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem waarmee de hellingshoek met één druk op de knop traploos versteld kan worden. Daardoor kunt u zelf bepalen of het doek in horizontale stand staat of schuin. In dat laatste geval kan het regenwater bij een lichte regenbui erg gemakkelijk weglopen.

Speciale stoffen

Voor de kleur van het doek kunt u kiezen uit de uitgebreide en speciaal voor Verano samengestelde collecties: Verano Trend Colors en Verano Urban Colors. In totaal ongeveer honderd verschillende stoffen, variërend in kleur en patroon. Zo geeft u het Cortona terrasscherm een look die bij u past.

Lagune (Renson)

Geen last van zon of regen!

Met deze comfortabele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon en regen met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Na een regenbui,en bij minder fel zonlicht, kan het doek gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat.

Lagune Renson
Lagune Renson

Lindebrings

press to zoom
1/2

Technische specificaties

 • Afmetingen: Max. breedte per element is 12 m / Max. diepte is 6 m / Minimale aangeraden hellingshoek is 8° (Max. 19°)

 • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak en structuurlak (60-80 micron)

 • Bediening: Elektrische bediening

 • Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat ove reenstemt met een regenbui met een intensiteit van 180 mm/h welke max. 2 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 10 jaar voor. (Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011)

 • Windbestendig: Voor Rooffix® is er garantie tot 120 km/u bij volledig uitgerold doek (stilstaand) Voor geïntegreerde Fixscreen® is er een garantie tot 60 km/u (in gesloten toestand)

WPA 0600

WPA0600, de elegante en stijlvolle aluminium terrasoverkapping van Wilms die zowel losstaand als bevestigd aan de gevel geplaatst kan worden.

Een combinatie van de twee mogelijkheden kan ook.
Zo kan u van het mooie weer genieten in perfecte omstandigheden.

Er zijn geen dwarsverbindingen aanwezig tussen de steunpalen of geleiders.
Daardoor blijft het open zicht behouden wanneer het doek is opgerold.

Wilms 0600

LINDEBRINGS OUTDOOR LIVING: DOEKDAKEN