Verandazonwering Wilms

Meer dan 50 jaar ervaring in dienst van uw behoeften

De veranda wordt steeds meer een polyvalente ruimte. In vele woningen is de veranda zelfs een echte uitbreiding van de woonruimte. Deze trend maakt dat een veranda het hele jaar “bewoonbaar” moet zijn. Dankzij de grote glasramen en glazen daken hebt u bijna onbeperkt zicht op het groen van uw tuin en de omliggende natuur. Helaas hebben deze grote glaspartijen ook een nadeel, op warme dagen zorgen ze snel voor overhitting van de ruimte. Maar met de installatie van een gepaste dakzonwering bepaalt u makkelijk zelf hoe hoog de temperatuur in deze ruimtes mag oplopen. De combinatie van de zonwering met de juiste temperatuur- en lichtsensoren zorgen voor een aangenaam klimaat het hele jaar door, zo geniet u dagelijks van het extra comfort van een veranda zonder de lasten erbij te moeten nemen. Er is keuze uit verschillende doeksoorten en dus een waaier aan kleurmogelijkheden. De zichtbare profielen worden steeds gemoffeld en kunnen zo perfect afgestemd worden op de onderliggende constructie, veranda en zonwering vormen zo 1 geheel. WILMS heeft zowel een traditioneel als een windvaste oplossing. Bovendien heeft WILMS ook screens om de verticale raamgedeeltes van zonwering te voorzien.

ZIPX®Sky - Windvaste verandazonwering

ZIPX®Sky is de windvaste variant van onze verandazonwering. Het systeem is voorzien van een speciale spantechniek, met inox kabels, in de geleiders, zo blijft het doek in gelijk welke hellingshoek onder
spanning.

Verandazonwering ZIPX

Het speciale veersysteem en de compacte kast zorgen voor een snelle, onopvallende montage en een maximale levensduur. In tegenstelling tot de Serrola hoeft hij niet per se op steunen geplaatst te worden, indien hij rechtstreeks op de draagstructuur wordt geplaatst geeft dit het geheel een zeer strakke look.
De maximale afmetingen van het systeem zijn:
B 2500 mm x H 6000 mm
B 4000 mm x H 2500 mm
De ZIPXsky kan niet gekoppeld worden. In combinatie met kokers of steunen kunnen er wel 2 geleiders op 1 dakligger worden geplaatst, dit maakt het mogelijk om meerdere systemen op 1 dak te combineren. Bediening gebeurt altijd elektrisch.

Bekijk de brochure hier.

Serrola - Traditionele verandazonwering

Serrola is de dakzonwering van de vroegere generatie. In tegenstelling tot de ZIPX®Sky is er aan het doek geen rits gelast en loopt het dus niet in de geleider. Ook dit systeem heeft een speciale spantechniek om het doek onder spanning te houden, een koorden systeem in geleiders en onderlat zorgt hiervoor. Voor de plaatsing wordt steeds gebruik gemaakt van steunen. De maximale afmetingen van de Serrola zijn: B 4500 mm x 5000 mm, gekoppeld kunnen ze tot 9000 mm breed. De maximale oppervlakte van 1 deel is wel beperkt tot 20 m² Ook de serrola wordt steeds elektrisch bediend. Bekijk de brochure hier.

Serrola Verandazonwering

LINDEBRINGS OUTDOOR LIVING: VERANDAZONWERING